Bolig for alle pengene

Ceres Park er moderne, velindrettede boliger i størrelser, der varierer fra 49 til 133 m2. Fælles for alle lejlighederne er, at de er tegnet på en måde, så lysindfaldet er optimalt. Desuden er alle de indretningsvenlige kvadratmeter udnyttet effektivt, og flere af lejlighederne er desuden gjort delevenlige.

De mange udearealer på både altaner og tagterrasser betyder, at boligerne opleves rummelige, selvom du vælger en af de mindre boliger.

Se lejlighedsplaner her
I Ceres Park er der udsigt til et byliv i balance med naturen. I Ceres Park er der udsigt til et byliv i balance med naturen.

I Ceres Park er der udsigt til et byliv i balance med naturen.

Lækre materialer fuldender oplevelsen. Lækre materialer fuldender oplevelsen.

Lækre materialer fuldender oplevelsen.

Materialevalg

Lejlighederne i Ceres Park er opført med lækre materialer. Desuden findes der flere premiumboliger - blandt andet alle lejlighederne i bygning D - hvor der er kælet lidt ekstra for detaljerne.

Se materialeliste for de forskellige bygninger:

Download materialebeskrivelse bygning A
Download materialebeskrivelse bygning B
Download materialebeskrivelse bygning C
Download materialebeskrivelse bygning D
Lækre materialer fuldender oplevelsen. Lækre materialer fuldender oplevelsen.

Lækre materialer fuldender oplevelsen.

Ekstra depotrum

Som beboer i Ceres Park er der tilknyttet et depotrum til din lejlighed. Samtidig har du mulighed for at tilkøbe et ekstra depotrum i kælderen under bygning A og bygning D. Depotrummene er fra 8-14 kvadratmeter. Ønsker du at høre nærmere om et tilkøb af depotrum, så kontakt Nybolig Aarhus City på 86123344.


Depotrum til alle lejligheder i Ceres Park. Depotrum til alle lejligheder i Ceres Park.

Depotrum til alle lejligheder i Ceres Park.

Plads til mennesker ... og biler

Alle, der har prøvet at bo i Aarhus midtby, ved, at parkering kan være en kilde til daglig frustration. I Ceres Byen er der også tænkt på hvordan du skal parkere, og hvordan dine gæster skal kunne komme af med deres bil.

Med 1270 p-pladser er der plads til alle i den store, underjordiske p-kælder. Det top-moderne parkeringsanlæg er indrettet med tydelig skiltning og logiske farvekoder, så man aldrig kommer i tvivl om, hvor man befinder sig.
P-pladserne kan enten lejes på timebasis eller som et fast abonnement. Et mindre antal pladser er desuden reserveret til kommende ejere, som ønsker at eje deres egen P-plads.

Køb og leje af P-pladser kontakt Nybolig: Nybolig

Læs mere om Parkering i Ceres Byen